Tiskové prohlášení - o osudu heren rozhodnou až volby!

Zastupitelé zvolení za Sdružení Mostečané Mostu (SMM), ANO 2011 a KSČM již několik let navrhují zrušení hazardu ve statutárním městě Mostu. Vždy byli arogantně odmítnuti koalicí Severočeši Most (dnes ProMost), ODS a ČSSD. Na čtvrtečním zasedání zastupitelstva opět požádali o zařazení tohoto bodu na jednání. A opět v čele s „bojovnicí“ za práva občanů Mostu doktorkou Alenou Dernerovou a „právníkem“ Janem Paparegou tento návrh odmítli.

Tvrzení koaličních stran, že nebyly předem upozorněny na tento pravidelně se opakující bod, je tedy směšné. Představitelé Severočechů Most, ODS a ČSSD by měli říci plnou pravdu. Oni totiž hazard ve městě zrušit nechtějí. Nahrávají tak svým milionářským kamarádům z hazardní lobby.

Opoziční strany po nezařazení požadovaného bodu na zrušení heren neodsouhlasily program jednání. Je humorné, že se koalice vymlouvá na neschválení opozicí. Jak je všem známo, tak koalice má v zastupitelstvu přece nadpoloviční většinu. Musíme se proto zeptat: Zajistila si koalice dostatečnou účast na jednání zastupitelstva? A hlasovali všichni koaliční zastupitelé pro program? Na obojí umíme odpovědět naprosto jasně: NE! Svalovat vinu na opozici je pouze ufňukanost neschopného vedení města.

Braní si jako rukojmí sportovní kluby a sociální aktivity! To je opravdu hloupé! Kdyby pan Paparega svolával zasedání zastupitelstva častěji, jak bývávalo v Mostě historicky zvykem, mohl mít již vše dávno schváleno. Takto se mu vrací jeho arogance a nechuť setkávat se nejenom s politiky města, ale i s občany. Jsme velmi zklamáni způsobem řízení města, jak jej primátor Paparega předvádí po celé čtyři roky volebního období.

Naše jednička - MUDr. Jan Cee

DSC 0005

Zastupitelé SMM 2018 - 2022

Zastupitelské dny

Každou první pracovní středu v měsíci vás očekávají zastupitelé ze Sdružení Mostečané Mostu.

Od 1500 do 1700 hodin jeden z nich v kanceláři tiskového mluvčího ve vstupní hale správy SBD Krušnohor (vchod 1), ulice Československé armády 1766, Most vyslechne připomínky a názory kteréhokoliv obyvatele města Mostu.

Zastupitelské dny 2018 - Využijte této příležitosti!

Stanovy sdružení

Stanovy Sdružení Mostečané Mostu k zobrazení zde.

Adresa

tř. Čs. armády 1766